×

Категории

HOW TO SHOP

1 Login or create new account.
2 Review your order.
3 Payment & FREE shipment

If you still have problems, please let us know, by sending an email to support@website.com . Thank you!

SHOWROOM HOURS

Mon-Fri 9:00AM - 6:00AM
Sat - 9:00AM-5:00PM
Sundays by appointment only!

ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА?

СЪЗДАВАНЕ НА АКАУНТ

Смарт визитки RELIQUI?

Работата Ви е свързана с общуване с клиенти? Писнало Ви е да губите визитки или да не можете да ги намерите? А знаете ли, че има по-добър начин да се представите?

Представяме Ви нашите смарт визитки!


RELIQUI е дигитална визитка, която е създадена специално за Вас и бизнеса Ви.


Идеята за дигитална визитка се появи за първи път още преди няколко години. Тогава технологиите бяха толкова напреднали, че се чудихме как е възможно фирмите все още да използват хартиени визитки.

Самите ние получавахме всеки ден хиляди визитки от хора, с които се срещахме, но те винаги се губеха с времето и никога не влизаха в употреба. Затова ни беше странно, че никой не е измислил по-иновативен начин за споделяне на данни. Особено имайки предвид, че всеки използва смартфон в своето ежедневие.

Тази идея остана на заден план, понеже по това време се занимавахме с други проекти. Разбира се, сещахме се за нея всеки път, когато виждахме навлизащите в ежедневието ни технологии. Продължавахме да се чудим защо все още използваме този остарял начин за представяне на контакти.

Дигитални визитки, Безконтактни визитки, Reliqui
смарт визитки Reliqui

Всичко се промени миналата година, когато бяхме на семинар в чужбина.

Тогава потенциален партньор, с когото се срещнахме там, ни показа визитката си. Останахме очаровани от пластиката, която ни представи. Тя представляваше стилна карта с лого, без никакви данни по нея. Тогава, учудени от презентацията, попитахме какво е това и разбрахме, че това е бъдещето на визитните картички. А именно – БЕЗКОНТАКТНИТЕ смарт визитки.

Можете да си представите колко изненадани бяхме, когато видяхме за първи път как работят дигиталните визитки. Беше толкова просто! Само с едно доближаване на картата до телефона, на екрана ни се показаха данните за контакт на фирмата. И всичко това без допълнителни приложения, без да инсталираме нещо. Директно данните се добавиха в телефона ни. Бързо, просто и лесно!

Това ни върна към нашата първоначална идея. Разбрахме, че е дошло време да реализираме дигиталните визитки и в България.

Естествено, ние не сме измислили топлата вода, но просто я докарваме при Вас! Така три месеца по-късно, RELIQUI се появи за първи път. Пътя бе дълъг! Проучихме обстойно тази нова технология. Наблюдавахме как все повече и повече компании предлагат дигиталните визитки. За момент даже се съмнявахме, че сме закъснели, но ние сме иноватори! Винаги успяваме да намерим нещо, с което да надградим дигиталните визитки и да направим нашите по-добри от вече съществуващата конкуренция!

Затова смело можем да Ви кажем, че RELIQUI не е просто името на нашия бранд!

RELIQUI е идея. RELIQUI е нещо, което остава и ще остане във времето.

ОТЗИВИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

Изключителни професионалисти и хора, които ще ви предоставят първокласно обслужване
Дигитални визитки, Безконтактни визитки, Reliqui

Петър

Млади, енергични, креативни! Индивидуалният подход към клиента и изключително високият професионализъм и отдаденост към работата ни спечелиха като клиент!
Дигитални визитки, Безконтактни визитки, Reliqui

Михаил Димитров

Дигитални визитки, Безконтактни визитки, Reliqui

Васил Коцев

Работим с Reliqui от една година. Прекрасни професионалисти, креативен екип, пълен със свежи идеи.
ПАРТНЬОРИ
TOP