×

Категории

HOW TO SHOP

1 Login or create new account.
2 Review your order.
3 Payment & FREE shipment

If you still have problems, please let us know, by sending an email to support@website.com . Thank you!

SHOWROOM HOURS

Mon-Fri 9:00AM - 6:00AM
Sat - 9:00AM-5:00PM
Sundays by appointment only!

ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА?

СЪЗДАВАНЕ НА АКАУНТ

Често задавани въпроси

Нашите визитки разполагат с вграден безконтактен чип с памет. Те работят на принципа на интегрирана NFC технология и / или с QR код. Това означава, че можете да предадете своите данни на всеки смартфон след 2016г без да е необходимо да теглите приложения или да имате уебсайт. 

1. Доближете пластиката до телефона. 

2. Изчакайте няколко секунди, за да се визуализират контактите Ви на екрана на телефона.

3. Честито! Вашите клиенти вече могат да се свържат с Вас чрез обаждане или имейл!

Свикнали сме да виждаме добре познатите хартиени визитни картички. При тях големината им ограничава данните, които поместваме на тях. Обикновено това е най-важната информация – Вашето име, адрес на фирмата, имейл и телефонен номер.

Дигиталните визитки имат БЕЗГРАНИЧНИ възможности. В тях можете да попълните информацията, която искате да предоставите на настоящи и потенциални клиенти и партньори

С дигиталната визитка Вие получавате достъп до акаунт в нашата система. В него можете по всяко време да промените информацията или актуалните данни. 

Ние държим да подхождаме индивидуално към всеки клиент. Затова държим на личната среща с Вас, където обсъждаме как искате да изглежда Вашата дигитална визитка. След тази среща, ние изработваме и Ви доставяме пластиката  до 7 работни дни. 

Дигиталните визитки са иновативна технология, която за разлика от хартиените, не е предвидена да се раздава на всеки клиент. Идеята е Вашите клиенти БЕЗКОНТАКТНО да получат Вашите данни. Затова една визитка е всичко, от което се нуждаете. 

За момента можем да Ви гарантираме, че животът на нашите карти е над 100 000 четения. 

TOP