×

Категории

HOW TO SHOP

1 Login or create new account.
2 Review your order.
3 Payment & FREE shipment

If you still have problems, please let us know, by sending an email to support@website.com . Thank you!

SHOWROOM HOURS

Mon-Fri 9:00AM - 6:00AM
Sat - 9:00AM-5:00PM
Sundays by appointment only!

ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА?

СЪЗДАВАНЕ НА АКАУНТ

Често задавани въпроси

Нашите визитки разполагат с вграден безконтактен чип с памет. Те работят на принципа на интегрирана NFC технология и / или с QR код. Това означава, че можете да предадете своите данни на всеки смартфон след 2016г без да е необходимо да теглите приложения или да имате уебсайт. 

1. Доближете пластиката до телефона. 

2. Изчакайте няколко секунди, за да се визуализират контактите Ви на екрана на телефона.

3. Честито! Вашите клиенти вече могат да се свържат с Вас чрез обаждане или имейл!

Свикнали сме да виждаме добре познатите хартиени визитни картички. При тях големината им ограничава данните, които поместваме на тях. Обикновено това е най-важната информация – Вашето име, адрес на фирмата, имейл и телефонен номер.

Дигиталните визитки имат БЕЗГРАНИЧНИ възможности. В тях можете да попълните информацията, която искате да предоставите на настоящи и потенциални клиенти и партньори

С дигиталната визитка Вие получавате достъп до акаунт в нашата система. В него можете по всяко време да промените информацията или актуалните данни. 

Ние държим да подхождаме индивидуално към всеки клиент. Затова държим на личната среща с Вас, където обсъждаме как искате да изглежда Вашата дигитална визитка. След тази среща, ние изработваме и Ви доставяме пластиката  до 7 работни дни. 

Дигиталните визитки са иновативна технология, която за разлика от хартиените, не е предвидена да се раздава на всеки клиент. Идеята е Вашите клиенти БЕЗКОНТАКТНО да получат Вашите данни. Затова една визитка е всичко, от което се нуждаете. 

За момента можем да Ви гарантираме, че животът на нашите карти е над 100 000 четения. 

Повечето хора са свикнали да поръчват голям тираж хартиени картички, които да раздават на клиентите си. При дигиталните визитки една - единствена визитка е равна на 1000 хартиени карти. Те имат вграден NFC чип, който позволява информацията да се предава на смарт устройства напълно БЕЗКОНТАКТНО.

Така една - единствена смарт визитка ще отговори изцяло на нуждите Ви.

Ние препоръчваме дигиталните визитки на всички хора и бизнеси, които искат да представят контактните си данни по един нов начин. Нашите смарт визитки са:

  • Лесни за употреба – не се нуждаете от специална програма или приложение. Само чрез допиране на визитката до смарт устройство, Вашите клиенти ще запазят контакта Ви.
  • Гъвкави – бързо и лесно можете да актуализирате информацията си. Няма значение дали сте сменили адреса на своята фирма или телефонния си номер. С дигиталните визитки винаги ще поддържате данните си актуални.
  • Практични – никога няма да се притеснявате, че са Ви свършили визитните картички и не можете да предоставите данните си на клиент. Смарт визитките имат живот до 100 000 четения.
  • Надеждни – за разлика от хартията, нашите визитки се изработват от здрави материали, които не се нагъват, късат или повреждат лесно. Те винаги изглеждат перфектно и създават най-добро впечатление у клиентите.

Ние от RELIQUI Ви предлагаме разнообразни опции за персонализиране на Вашите дигитални визитки. Целта ни е да отговорим максимално на изискванията и нуждите Ви.

Даваме Ви възможност сами да решите дали ще изберете принт от нашата широка гама от шаблони или ще предпочетете дизайн, специално изработен от нас за Вашата фирма.

На който от вариантите да се спрете, ние Ви предлагаме разнообразни опции за персонализиране. Това Ви позволява да създадете визитка, която наистина отразява и представя Вашия бранд.

Да! След като направите своята поръчка от онлайн магазина на RELIQUI, нашите консултанти се свързват с Вас.  Целта на комуникацията е да уточним Вашите желания и изисквания. Например дали предпочитате визитката да отговаря на Вашия бранд, искате ли да присъства логото на фирмата на нея и на какви цветове искате да заложим.

След завършване на проекта за дигиталната визитка, Ви го изпращаме за одобрение преди да започнем изработката й.

Чрез акаунта в нашата система, можете да проследите кой е гледал Вашата информация. Това ще Ви даде ценна информация какъв е интересът на клиентите към фирмата Ви.

Първата стъпка е да посетите нашия магазин и да разгледате продуктите, които Ви предлагаме. Имате възможност да изберете между 3 вида дигитални визитки:

  • Пластиката е нашият стандарт за визитка. Тя е гъвкава, здрава и надеждна. Изключително устойчива на огъване, мокрене и зацапване. Има възможност на нея да бъдат изработени различни дизаини, съобразени с Вашия бранд и желания.
  • Дървените визитки са елегантни и носят красотата на природата в себе си. Невъзможно е да бъдат огънати и се почистват лесно, ако бъдат изцапани. Можем да Ви предложим различни дизайни, съобразени с фирмената Ви идентичност.
  • Металните визитки са иновация, която много скоро ще Ви предложим. Следете нашия онлайн магазин и, ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас на телефоните, посочени в сайта.

Ревютата на реални клиентите са ценен източник на информация за Вашия продукт или услуга. Те могат да предоставят ценни подробности за това как сте помогнали на клиентите и по какъв начин ги обслужвате. Освен че това увеличава доверието, повечето ревюта ще подтикнат други хора да изберат Вашата фирма. 

Затова е важно да улесните Вашите настоящи и бъдещи клиенти да Ви оставят отзив в Google, уеб сайта или социалните мрежи. 

Дигиталните визитки за оставяне на ревю са интерактивна възможност да улесните клиентите си. С тях ще им спестите дългото търсене и превключването между различните социални мрежи. Ще им осигурите удобство и едновременно с това ще ги насочите към точното място, на което да оставят своя отзив. 

Освен това, информацията на визитка е изключително лесна за споделяне. Необходимо е да бъде допряна до смарт устройство или QR кодът да бъде сканиран от камерата. По този начин, имате възможността да мотивирате повече доволни клиенти да Ви оставят ревю. 

TOP