Хартиени или дигитални визитки?

/ / -
Дигитални визитки, Безконтактни визитки, Reliqui

Имате нужда от визитки? Чудите се дали да се доверите на познатото или да заложите на нещо ново и иновативно? Когато става въпрос за визитни картички, тяхната цел е да Ви помогнат да създадете бизнес възможности и да разпространите контактите си.

Първата крачка към бъдещето започва с правилния избор на визитни картички. В тази статия ще Ви помогнем да вземете най-доброто решение като направим сравнение между хартиените и дигиталните визитки.

Нека започнем с хартиените визитки.

Преди всичко друго те са скъпа инвестиция. От една страна, първо трябва да платите на дизайнер да изготви професионален проект. Това отнема време и колкото повече корекции искате, толкова повече се оскъпява инвестицията. Отпечатаните визитки от друга страна, никога не са достатъчни, когато целта Ви е да спечелите повече клиенти. Затова след време ще трябва да отделите допълнителен бюджет за печатане на нови бройки.

Освен това носенето на хартиени визитки е неудобно. Трябва да внимавате къде ги слагате, за да не се прегънат, измачкат или намокрят. А една визитка в лошо състояние би направила лошо впечатление на всеки потенциален партньор.

Друг недостатък на хартиените визитки е, че много лесно се губят. Проучванията доказват, че над 88% от хората ги изхвърлят в рамките на 1 седмица и така се губят ресурси и ценни контакти.

От друга страна, дигиталните визитки са лесни за създаване.

Дигиталните визитки се основават на БЕЗКОНТАКТНО предоставяне на Вашите контакти. Те са достъпни за всеки човек със смартфон.

В зависимост от предпочитанията Ви, можете да оставите изготвянето на дизайна изцяло на екипа на RELIQUI. Всяка дигитална визитка, може да бъде съобразена физически и дигитално с нуждите на Вашия бизнес.

Друго предимство на дигиталните визитки е, че една единствена визитка отговаря на всичките Ви нужди. С тях можете да забравите за скъпо струващия печат на хартиени визитни картички.

Дори при промяна на телефон или адрес, Вие не се нуждаете от нова дигитална визитка. Информацията може да се актуализира бързо и лесно от Вашия профил в платформата на RELIQUI.

Дигиталните визитки на RELIQUI Ви предлагат най-високо качество. За Вашето удобство сме избрали карти с чип, които имат голям обхват на четене и живот над 100 000 четения. Така можем да Ви предложим дигитални визитки, които ще бъдат „лицето” на Вашия бизнес.

Нека да не забравяме, че визитките са и средство, с което изразявате Вашия вкус и предпочитания. Ако искате да направите добро впечатление, дигиталните визитки са най-добрия избор за елегантно представяне на контакти.

Това са само някои от основните предимства на дигиталните визитки. За да направите най-добрата инвестиция, свържете се с нас на телефон: 359 987 654 321

1 Comment to “ Хартиени или дигитални визитки?”

  1. Памела says :Отговор

    Много хора казват, че ако има много хартиени визитки, ще може да ги раздадеш и да привлечеш много клиенти. Да, но колко по-лесно би било да имаш 1 визитка и да спестиш средства и време. Щом има възможност с едно NFC “докосване” да споделиш толкова много информация – аз съм за дигиталните визитки. Определено има много предимства, от които всички да са доволни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *