Как работят безконтактните дигитални визитки?

/ / -
Дигитални визитки, Безконтактни визитки, Reliqui

През последната година пандемията Covid-19 промени не само нашето ежедневие, но и начина, по който се свързваме с нашите клиенти и партньори. Обичайна практика станаха работата от вкъщи, онлайн събитията и срещите. Наред с това фирмите разбраха, че е време да намерят по-добър начин за предоставяне на своите контакти.

В тази статия няма да Ви обясняваме защо трябва да оставите хартиените визитни картички в миналото и да изберете по-добрата алтернатива – дигиталните визитки. Вместо това ще Ви представим техния начин на работа.
Дигиталните визитки са направени на принципа на интегрирана NFI технология и QR код. Те са напълно БЕЗКОНТАКТНИ, благодарение на своя безконтактен чип с памет. Единственото условие за предаване наВашите контакти е, човекът срещу Вас да има устройство с камера.

Дигиталните визиткиса съвместими с всички видове смартфони с Android и телефони, които имат операционна система Windows.

И най-хубавото е, че Вашите клиенти и партньори НЕ се нуждаят от достъп до Интернет, не трябва да инсталират приложения или да влизат в сайтове.

Дигиталните визитки са изключително лесни за ползване! Само трябва да доближите пластиката до телефона и да изчакате няколко секунди, за да се визуализират данните на екрана.

Другият начин е чрез QR кода на дигиталната визитка. В този случай клиентите Ви трябва да отворят камерата на телефона си и да я насочат към QR кода. И само след няколко секунди ще им се появи известие с Вашите данни.

Звучи лесно, нали? И Вие можете да се възползвате от многобройните предимства на безконтактните дигитални визитки. Само трябва да се свържете с нашия екип на телефон: и ние ще Ви помогнем да направите най-добрия избор за фирмата си.

1 Comment to “ Как работят безконтактните дигитални визитки?”

  1. Оливия Стаматова says :Отговор

    Бързо, лесно и удобно. Определено ще препоръчам сайта Ви на няколко мои познати с бизнеси. Тези дигитални визитки са страхотна алтернатива на хартиените визитки, които се чудим къде да приберем. Така всичко всичко е на едно място в телефона ни. Поздравления на екипа!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *