Как ще помогнат дигиталните визитки на Вашия бизнес?

/ / -
Дигитални визитки, Безконтактни визитки, Reliqui,дигитални визитки

Писна Ви от купищата хартиени визитки, които получавате всеки ден от доставчици и партньори? Постоянно губите контакти, които са важни за Вашия бизнес? А знаете ли, че и Вашите клиенти са изправени пред този проблем? Чували ли сте за дигиталните визитки?

Само допреди няколко години хартиените визитки бяха неразделна част от нашето ежедневие. Но с развитие на технологиите все повече хора търсят иновациите. Дори сега много от Вашите клиенти не могат да открият визитката, която сте им дали и търсят контакт с Вас чрез Интернет!

Какво е решението?

Дигиталните БЕЗконтактни визитки са алтернативата, която само до няколко години ще замени изцяло хартиените картички! С тях не само ще можете да изградите една по-сигурна и надеждна връзка с Вашите клиенти, но и ще повишите ефективността на бизнеса си.

Нека Ви дадем пример. Представете си, че сте лекар, който работи на свободна практика. Главната Ви цел е да проследите здравословното състояние на пациентите след назначеното лечение. Искате те да могат да се свържат по всяко време с Вас, но не искате личния Ви номер да е достъпен за всеки.

Тук, разбира се, можете да им дадете хартиена визитка. За съжаление, тези картички лесно се губят и пациентите Ви могат да загубят контакт с Вас.

За разлика от тях, дигиталните визитки ще предадат Вашата информация и тя ще остане запаметена в устройството на Вашите клиенти.

Единственото условие е Вашето устройство да е произведено след 2016 година.

Безконтаткните дигиталните визитки са практически инструмент и аксесоар, чрез който ще изпъкнете пред хората със скучни визитки. Направете много добро първо впечатление на всеки, с когото се запознаете, с иновативност.

Какви са предимствата на дигиталните визитки?

  • МАКСИМАЛНО УЛЕСНЕНА УПОТРЕБА
  • ИНДИВИДУАЛНИ ДИЗАЙНИ
  • ЕДНА ВИЗИТКА ЗА ВСИЧКО = ХИЛЯДА ХАРТИЕНИ КАРТИ

Звучи добре, нали? Не губете повече време! Доверете се на нашите дигитални визитки и се свържете с нас на телефон: 0894 426 890.

1 Comment to “ Как ще помогнат дигиталните визитки на Вашия бизнес?”

  1. Станислав says :Отговор

    Съгласен съм с описаното по-горе за дигиталните визитки. В нашето време всичко вече се променя толкова бързо, че не разбирам някои собственици на бизнеси. Трябва да се инвестира в новото, иновативното. А тези визитки са чист примет за това. Браво за идеята и определено ще закупя дървени NFC визитки за мен и екипа ми. Бъдете здрави!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *