Какво представлява NFC  чипа на безконтактните визитки?

/ / -
Пластмасова дигитална визитка с чип RELIQUI BASIC

Искате да сте сигурни, че Вашите клиенти и партньори винаги ще имат достъп до Вашите данни? А знаете ли, че това няма как да се случи с NFC карти?

Време е да помислите за бъдещето и да изведете бизнеса си на следващото ниво! Чудите се как? Настанете се удобно, защото в тази статия ние от Reliqui ще Ви представим принципа на работа на нашите дигитални визитки.

Както можете да прочетете от нашия сайт, дигиталните визитки предават Вашата информация напълно БЕЗКОНТАКТНО. Това се случва, благодарение на вградения чип с памет в тях. Той е интегрирана NFC технология, която Ви позволява да споделите информация с всеки смартфон или дигитално, БЕЗ да е необходимо приложение.

Какво точно представляват NFC карти?

NFC е съкращение от Near Field Communications и буквално се превежда комуникации в близко поле. Това е интегрална система, която може да се използва по различни начини в зависимост от целевото й приложение.

В нашите дигитални визитки, NFC чипа позволява безжична комуникация на къси разстояния между две устройства. Чрез визитната картичка Вие можете да предадете данните си на устройство в непосредствена близост. Целта е да се осигури не само безопасност на Вашите данни, но и да сте сигурен, че човекът, на когото искате да ги предадете, ще ги получи.

С други думи, NFC чипа вграден в дигиталните визитки, прави безжичната комуникация възможна.

Тази технология има и много други приложения за безконтактна комуникация. Например между платежна карта и платежен терминал, две електронни устройства, смартфон и потребителски продукт. Освен това, такъв чип може да бъде вграден и в паспорт за съхраняване на биометрични данни.

Научете повече за нашите безконтактни визитки като прочетете ЧЗВ или разгледате нашия онлайн магазин. Следете нашия блог, защото скоро ще Ви споделим още интересна информация за нашите продукти.

Това са само някои от основните предимства на NFC карти. За да направите най-добрата инвестиция, свържете се с нас на телефон: 0894 426 890.

1 Comment to “ Какво представлява NFC  чипа на безконтактните визитки?”

  1. Бориса says :Отговор

    Интересно четиво. Опцията за споделяне на контактна информация само с докосване на NFC чипа от картата с телефона на клиент, приятел или случен минувач е изключително полезна. Определено очаквам още подобна информация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *